Att komma på Drop-in

Jag har varit hos ortoped. Han ville att jag skulle röntgas för min min axel. Han skickade remiss till Malmö sjukhus. Min fråga är kan jag gå på drop-in i Helsingborg?

Javisst kan du komma på vårt ”Drop-in” och röntga din axel. Detta gäller dock enbart konventionell röntgen. Inte MR eller CT.
De tider du kan komma är måndag till torsdag klockan 9.45 till 16.00. Fredagar är stängt. Det är nog minst kö om du kan komma en ondag eller torsdag.

Du kan be din doktor att du får en remiss i handen som du sedan har med dig när du kommer hit på valfri dag (ovan). Alternativt kan du be din doktor skicka oss din remiss som sedan finns här när du kommer hit.

K.T. rtgssk
Röntgenavdelningen Helsingborgs lasarett

Ett svar på ”Att komma på Drop-in”

 1. Hej,jag slutade att dricka alkohol för 11år sedan för att jag fått .
  inflammation i bukspottkörteln,.
  Efter ca 6 månader, efter att jag slutat fick jag kronisk huvudvärk natt och dag.Under dessa 11åren har jag fått 2 två CTskalle röntgen utan kontrast
  Röntgen visade ingen tumör,samma andra gången,sedan görs där inte mer.
  Jag var inne på era sidor om CT röntgen,där det visade sig att man som jag förstod, att man måste ha Kontrast för att man skulle kunna se dom små blodkärlen också,men det höll min läkarare inte med om, utan man kunde se allt.
  Jag är listad på Vårdcentral i Malmö.
  Jag är så nere utav min huvudvärk så jag tycker ingenting är roligt,vill inte vara med på någonting tycker livet är värdelöst tack vare min huvudvärk.
  Jag frågade min dr.om jag inte kunde få en Röntgen med kontrast,hon menade att det skulle bli för dyrt eftersom jag fått två Ct skalle röngen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.